captainxenos
Casino

Play’n GO släpper ännu en spelautomat med Dynamic Payways

30 december 2021-Play’n GO släpper ännu en spelautomat med Dynamic Payways som är helt otrolig, Captain Xeno’s Earth Adventure.

Kapten Xeno och hans besättning är på flykt. Under deras flykt från deras senaste erövring ser rymdpiraternas skepp lite sämre ut. De har inget annat val än att landa på den närmaste planeten – jorden. De måste reparera skeppet innan de upptäcks av planetens invånare.

Captain Xeno’s Earth Adventure har Dynamic Payways, en funktion som (i det här fallet) fungerar genom att dela upp symboler, vilket skapar fler sätt för spelaren att vinna. I det här spelet skapar funktionen upp till 32 768 sätt att vinna.

Det här karaktärstunga spelet skapar en berättelse som spelarna verkligen kan få med sig. De måste hjälpa Xeno och hans besättning att reparera skeppet. Allt eftersom spelet fortskrider kommer spelarna att se bakgrunden förändras, vilket visar att berättelsen går framåt tills bakgrunden slutligen blir stjärnor som visar att spelaren har lyckats med sitt uppdrag att hjälpa till att reparera skeppet.

Under spelets gång kan spelarna uppleva Electric Shock, Emergency Wilds och Engine Recharge. Dessa funktioner i spelet hjälper till att föra handlingen vidare eftersom de är märkta i förhållande till att reparera skeppet.

Spelchef Charlotte Miliziano säger:

”Sci-fi-teman och utomjordiska karaktärer skapar möjlighet att leka med konststilar och berättelser. Varje liten detalj, från intrigpunkter till Wilds, har beaktats med tanke på berättelsen och hur den kommer att ge genklang hos spelaren under spelets gång.”

 

Spela spelet här